سیاست حریم خصوصی RideLock

آخرین به‌روزرسانی: ۲۸ سپتامبر ۲۰۲۶

این ترجمه برای سهولت ارائه شده است. در صورت وجود هرگونه تعارض یا ناهماهنگی بین این ترجمه و نسخه انگلیسی، نسخه انگلیسی مبنا خواهد بود.

RideLock هیچ سروری یا سیستم حساب کاربری ندارد. تنها درخواست شبکه‌ای که ارسال می‌کند، درخواستی است که Google Play برای پردازش اشتراک شما نیاز دارد — هر آنچه ضبط می‌کنید روی گوشی شما باقی می‌ماند و هرگز منتقل نمی‌شود.

دوربین

هنگامی که برنامه در حال اجراست، ویدیو ضبط می‌کند. در فضای ذخیره‌سازی اختصاصی خود برنامه ذخیره می‌شود و هرگز آپلود نمی‌شود.

موقعیت مکانی

اختیاری. مسیر GPS هر سواری را برای محاسبه میانگین سرعت و شکل مسیر ثبت می‌کند. ضبط و قفل هنگام تصادف حتی بدون استفاده از این ویژگی نیز به‌طور عادی کار می‌کنند.

حسگرهای حرکت

برای تشخیص برخوردهای ناگهانی و قفل کردن کلیپ‌های نزدیک به آن استفاده می‌شوند. در هیچ‌کجا ذخیره یا منتقل نمی‌شوند.

اشتراک‌گذاری

هنگام اشتراک‌گذاری یک کلیپ، خودتان انتخاب می‌کنید کدام برنامه آن را دریافت کند. RideLock جز تحویل فایل، در آن انتقال نقشی ندارد و نسخه‌های صادرشده پس از ۲۴ ساعت به‌طور خودکار حذف می‌شوند.

اشتراک

اشتراک سالانه RideLock، از جمله تمدید و لغو، به‌طور کامل توسط Google Play مدیریت می‌شود. RideLock هرگز اطلاعات پرداخت شما را نمی‌بیند یا ذخیره نمی‌کند.

تماس با ما

[email protected]