ဤသည်မှာ အဆင်ပြေစေရန် ဘာသာပြန်ဆိုချက် ဖြစ်ပါသည်။ ဤဘာသာပြန်ဆိုချက်နှင့် အင်္ဂလိပ်ဘာသာဖြင့် ကွဲလွဲမှု သို့မဟုတ် မညီညွတ်မှု တစ်စုံတစ်ရာ ရှိပါက အင်္ဂလိပ်ဘာသာစကား ပါဝင်သည့် ဗားရှင်းကို အလေးထားရမည်ဖြစ်သည်။
RideLock တွင် server မရှိပါ၊ account စနစ်လည်း မရှိပါ။ ၎င်းပြုလုပ်သော တစ်ခုတည်းသော network တောင်းဆိုချက်မှာ Google Play က သင့် subscription ကို လုပ်ဆောင်ရန် လိုအပ်သည့် အရာသာ ဖြစ်သည် — သင်ရိုက်ကူးသမျှ အားလုံးသည် သင့်ဖုန်းပေါ်တွင် ကျန်ရှိနေပြီး ဘယ်သောအခါမှ ပေးပို့ခြင်း မရှိပါ။
app လည်ပတ်နေစဉ် ဗီဒီယို ရိုက်ကူးသည်။ app ၏ ကိုယ်ပိုင် သိုလှောင်ခန်းတွင် သိမ်းဆည်းပြီး ဘယ်သောအခါမှ မတင်ပါ။
ရွေးချယ်နိုင်သည်။ ခရီးစဉ် ပျမ်းမျှ အလျင်နှင့် လမ်းကြောင်း ပုံသဏ္ဌာန်အတွက် ခရီးတစ်ခုစီအတွက် GPS လမ်းကြောင်းကို မှတ်တမ်းတင်သည်။ ၎င်းမပါဘဲလည်း ရိုက်ကူးခြင်းနှင့် ဆောင့်မိချက် လော့ခ်ချခြင်းတို့ ဆက်လက် အလုပ်လုပ်ပါသည်။
အနီးအနားရှိ clip များကို လော့ခ်ချရန် ရုတ်တရက် ဆောင့်မိမှုကို တွေ့ရှိသည်။ မည်သည့်နေရာမျှ သိမ်းဆည်း သို့မဟုတ် ပေးပို့ခြင်း မရှိပါ။
clip တစ်ခုကို သင် မျှဝေသောအခါ၊ ၎င်းကို မည်သည့် app က လက်ခံမည်ကို သင် ရွေးချယ်ပါသည်။ RideLock သည် ဖိုင်ကို လက်ဆင့်ကမ်းခြင်းမှလွဲ၍ ထိုလွှဲပြောင်းမှုတွင် ပါဝင်ခြင်း မရှိပါ၊ ထုတ်ယူထားသော မိတ္တူသည်လည်း ၂၄ နာရီအကြာတွင် အလိုအလျောက် ဖျက်ခံရမည်။
RideLock ၏ နှစ်စဉ် subscription ကို သက်တမ်းတိုးခြင်းနှင့် ပယ်ဖျက်ခြင်း အပါအဝင် Google Play က အပြည့်အဝ ကိုင်တွယ်ပါသည်။ RideLock သည် သင့် ငွေပေးချေမှု အသေးစိတ်ကို ဘယ်သောအခါမှ မမြင်ရ သို့မဟုတ် မသိမ်းဆည်းပါ။